Over Frontmarsh

Sector

Diensten

Tarieven

Publicaties

Contact

Frontmarsh Advies

De eeuwsels 17

5754 BL Deurne

t. 0493-351965

f. 0493-351966

info@frontmarsh.nl

 

 

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Wij proberen de transportondernemer professioneler en weerbaarder te maken. Vragen zoals, wat is mijn kostprijs, hoe kan ik verder op kosten besparen, ben ik genoodzaakt mijn prijs te verhogen, hoe kan ik mijn wagenpark flexibel bemannen, wat doe ik met vast personeel in de winter, welke voorwaarden moet ik hanteren, wat als iemand niet betaalt, hoe moet ik met klanten onderhandelen, moet ik misschien inkrimpen, etc.

 

Keuzes

Door de ondernemer te voorzien van de nodige kennis, inzicht, rechten en plichten is hij beter in staat om de juiste keuzes te maken. Ook is een mentaliteitsverandering nodig, zodat men niet als een dolle overal achteraan holt, om vervolgens weer terug bij af te staan. Eerst tellen en nadenken, dan pas doen.

 

Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij het behoeftepatroon van de transportondernemer, bieden wij U een breed takenpakket waarin alle facetten van het kippertransport en grondverzet aan de orde komen. Uiteenlopende onderwerpen zoals kostenontwikkelingen, brandstofclausules, arbeidscontracten, CAO, transportcontracten, maten, gewichten, overbelading, boetes etc.

 

Oplossingen

Onze diensten bestaan uit het beantwoorden van vragen, verschaffen van relevante informatie en documenten, opstellen van brieven en contracten en begeleiding bij problemen of conflicten. Hierbij zetten wij ons tot het uiterste voor U in, en zoeken de grenzen op van alle mogelijke oplossingen.

 

Om optimaal en goedkoop gebruik te maken van onze kennis, bieden wij U ons zogenaamde jaarabonnement. Voor een vaste prijs per jaar, kunt U onbeperkt gebruik maken van onze adviesdiensten.

 

Hieronder volgt ten slotte nog een beknopt overzicht van onze vakgebieden.

 

Financieel

 

Personeel

 

Transportwetgeving

 

Algemeen